Desiata Obed Olovrant

Pondelok

13.5.2019

Nát. tvarohová s treščou pečeňou(4,7)
Chlieb(1)
Mlieko jahodové(7)
Jablko

Pol. kuracia s niťovkami(1,9)
Strapačky s kyslou kapustou(1,3)
Čaj ovocný
Jablko-_ ZŠ+Dosp.

Nát. maslová so strúh. syrom(7)
Chlieb(1)
Mlieko kakaové (7)

Utorok

14.5.2019

Anglické chlebíčky(1,3,7)
Mlieko s medom(7)
Pol. paradajková s krúpkami a vločkami(1,7)
Švédske pagáčiky s jogurtovou omáčkou(1,3,7,10)
Zemiaky varené
Mrkvík
Nát. vajcová (3,7,10)
Chlieb(1)
Čaj zelený

Streda

15.5.2019

Krupicová kaša s kakaom(1,7)
Čaj čierny

Pol. zemiaková s kôprom(1,7)
Brav. stehno na zelenine(1,7,9)
Cestoviny(1)
Biela káva (7)

Nát. maslová(7)
Žemľa celozrnná(1)
Paradajka
Mlieko vanilkové(7)

Štvrtok

16.5.2019

Nát. drožďová s mrkvou(3,7)
Chlieb(1)
Mlieko banánové(7)
Pol. brokolicová krémová(1,7)
Opekané pečivo(1)
Kuracie stehná pečené -kalibrované
Dusená ryža
Šalát jablkový s pomarančom
Stolová voda
Nát. syrová s reďkovkou(3,7)
Chlieb(1)
Mlieko (7)

Piatok

17.5.2019

Nát. maslová s čokoládou(7)
Rožok(1)
Mlieko (7)
Banány
Pol. šošovicová mliečna so zemiakmi(1,7)
Buchty na pare plnené lekvárom(1,3,7)
Posýpka maková
Čaj čierny s citrónom
Banány–ZŠ+Dosp

Nát. šunková s taveným syrom(7)
Chlieb(1)
Uhorka
Čaj jablko škorica

Alergény:

1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich. 2. KÔROVCE a výrobky z nich. 3. VAJCIA a výrobky z nich. 4. RYBY a výrobky z nich. 5. ARAŠIDY a výrobky z nich. 6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich. 7. MLIEKO a výrobky z nich. 8. ORECHY a výrobky z nich. 9. ZELER a výrobky z neho. 10. HORČICA a výrobky z nej. 11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich. 12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov.


Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.

 

OZNAMY

Odhlásiť, alebo prihlásiť stravu je možné: deň vopred, alebo najneskôr do 7,30 hod. ráno, na tel. č.:

041/ 558 23 46 alebo 0911558234

Spôsob úhrady: platba za stravu sa uhrádza v daný mesiac vždy do 10. dňa v mesiaci (podľa oznamu vedúcej ŠJ ),v hotovosti u vedúcej ŠJ.